Sex kamerki

Zasady Prywatności

Zasady Prywatności

Camgirlsowned to serwis rozrywkowy dla dorosłych, oferujący występy przed kamerą na żywo i inne powiązane usługi dla dorosłych.

Gdy korzystasz z tych usług, dzielisz się z nami informacjami osobistymi. Ponieważ chcemy, byś cieszył się naszymi usługami w sposób spokojny i zaufany, zapewniamy cię, że w pełni poświęcamy się ochronie twoich osobistych informacji.

Ponieważ twoja prywatność jest dla nas tak ważna, oddajemy ci tę Politykę Prywatności, wyjaśniającą jak pozyskujemy, używamy i dzielimy się twoimi informacjami osobistymi, tak byś mógł dokonywać świadomych wyborów odnośnie użytkowania twoich danych.

Przeczytaj uważnie niniejszą Politykę Prywatności. Staraliśmy się napisać ją w sposób wolny od zbyt długich zdań i terminów prawnych. Jeśli masz pytania o naszych praktykach związanych z prywatnością lub o tym, jak wykorzystujemy twoje dane osobowe, skontaktuj się z nami. Chętnie zapewnimy ci wsparcie, którego potrzebujesz.

Kto Decyduje "Jak" I "Dlaczego" Twoje Dane Osobowe Są Przetwarzane?

Przedsiębiorstwo decydujące o tym, jak i dlaczego twoje dane osobowe są przetwarzane, zwane "Kontrolerem Danych", to:

Duodecad IT Services Luxembourg S.à rl, prywatna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością zarejestrowana w Luksemburgu, z siedzibą pod adresem 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luksemburg, Wielkie Księstwo Luksemburga, zarejestrowana w Rejestrze Spółek Handlowych w Luksemburgu pod numerem v171.358.

Jakie Dane Osobowe Przetwarzamy?

Pozyskujemy, używamy, udostępniamy, przekazujemy i przechowujemy różne rodzaje twoich danych osobowych, jako następstwo twoich odwiedzin i/lub korzystania z naszych usług na stronie.

Dane personalne, które pozyskujemy, obejmują następujące kategorie danych:

Dane osobowe, które nam przekazujesz

  • Gdy zakładasz konto klienta na naszej stronie

    Gdy zakładasz konto na naszej stronie, wymagamy od ciebie ważnych informacji:
    • adres email;
    • nazwa użytkownika;
    • hasło.
    Jeżeli chcesz poprawić swoją widoczność i prezencję na naszej witrynie, możesz wypełnić zakładkę "Mój Profil" w ustawieniach twojego konta. W ten sposób możesz udostępnić nam parę dodatkowych informacji, takich jak:
    • nazwa użytkownika;
    • Twoja Płeć;
    • twój wiek;
    • twoja lokalizacja;
    • twoje preferencje seksualne;
    • twoje zainteresowania i hobby;
    • twoje cechy charakteru/osobowość.
  • Gdy kontaktujesz się z naszym Wsparciem Rozliczeniowym & Obsługą Klienta

    Gromadzimy wszystkie informacje, które zdecydujesz się udostępnić naszemu Wsparciu Rozliczeniowemu & Obsłudze Klienta, takie jak:
    • twój osobisty e-mail;
    • usługi, Modelka, lub nazwa użytkownika związane z twoją prośbą;
    • twoje komentarze albo opinie o Modelce;
    • twoje rozmowy z Zespołem Wsparcia.
    Generalnie, gdy kontaktujesz się z nami w jakikolwiek inny sposób, gromadzimy wszelkie informacje, które nam podajesz.
  • Gdy kupujesz kredyty

    Kiedy kupujesz kredyty, aby zostać uczestnikiem naszej strony, w zależności od wybranej przez ciebie metody płatności, możemy gromadzić i przetwarzać twoje dane identyfikacyjne (imię, nazwisko, kraj, kod pocztowy) i informacje o płatności.

Informacje osobiste które zdobywamy, gdy korzystasz z naszych usług

Gromadzimy pewne informacje na twój temat, gdy korzystasz z naszych usług i poruszasz się w obrębie witryny.

Konkretnie oznacza to, że gdy odwiedzasz naszą stronę lub korzystasz z naszych usług, nawet jeśli nie utworzyłeś konta ani nie zalogowałeś się, gromadzimy o tobie pewne informacje.

  • Informacje o użytkowaniu

    Gromadzimy informacje o twojej aktywności na stronie i o tym, z jakich funkcji na stronie korzystasz. Ogólnie rzecz biorąc, znamy:

    • historia twojej aktywności na naszej stronie i specjalne funkcje, z których korzystałeś, na przykład oddanie głosu w grze awards, wyrażenie opinii po czacie prywatnym, ocena i/lub dodanie Modelki do swojej listy ulubionych, Połączenie Głosowe/Wideo do Modelki, subskrypcja MyStory Modelki, itd.;
    • czas, który spędzasz na privie, kim są Modelki(-le) i kategorie (np. Azjatki, Latynoski, czarne włosy), które przeglądasz;
    Gromadzimy także informacje o twoich kontaktach z Modelkami, takie jak:
    • nazwa użytkownika Modelki;
    • godzina i data waszego kontaktu;
    • sposób komunikacji (np. wiadomości na wallu, prywatny czat itp.).
  • Informacje o zawartości

    W celach technicznych przechowujemy w naszym systemie treści, które tworzysz i / lub publikujesz i / lub przekazujesz za pośrednictwem naszej strony lub na niej (na przykład zdjęcia) oraz informacje o treści, którą tworzysz lub udostępniasz.

    Gromadzimy także wszelkie informacje, które przekazujesz i/lub udostępniasz Modelkom witryny, takie jak wiadomości przesyłane na czacie prywatnym lub podczas pokazów na żywo.

    Jeśli włączysz swój mikrofon na czacie prywatnym, możemy przechowywać twoje audio przez ograniczony czas 6 miesięcy z powodu dbałości o nasze prawa lub w celu ochrony przed wszelkimi roszczeniami. Wszelkie dane są przechowywane w naszych zabezpieczonych rekordach z ograniczonym dostępem. Prosimy pamiętać, że gdy włączysz kamerę na czacie prywatnym, w żadnym wypadku nie nagrywamy ani w żaden sposób nie przechowujemy twojego wideo. Nie pozwalamy też naszym Modelkom nagrywać lub zdobywać twoich nagrań wideo lub audio z pokazów prywatnych. Takie działania są zabronione na naszej stronie.

    Gdy korzystasz z funkcji Połączenia Wideo/Głosowego na naszej stronie, nie nagrywamy ani nie przetwarzamy twojej komunikacji z Modelką. Twoje połączenie jest prywatne.

    Gromadzimy wszelkie inne dane komunikacyjne, takie jak rozmowy telefoniczne, zapisy czatów, wiadomości tekstowe, faksy i listy, które do nas wysyłasz.

  • Dane o logowaniu i informacje o urządzeniu

    Automatycznie gromadzimy dane logowania i informacje o twoim komputerze, telefonie, lub innym urządzeniu którego używasz, by uzyskać dostęp do naszych usług lub poruszać się po naszej witrynie. Obejmuje to:

    • twój adres IP;
    • godzina i data twojego logowania na konto;
    • wyświetlane strony;
    • rodzaj funkcji, których używasz;
    • sprzęt, oprogramowanie lub przeglądarka internetowa, z których korzystasz;
    • informacje o systemie operacyjnym twojego komputera, jak wersja aplikacji;
    • twoje ustawienia języka;
    • twoje ustawienia kamery;
    • identyfikatory związane z ciasteczkami lub innymi technologiami mogącymi jednoznacznie określać twoje urządzenie lub przeglądarkę.
    Jeżeli używasz urządzenia mobilnego, możemy także gromadzić:
    • dane, które identyfikują twoje urządzenie mobilne;
    • ustawienia i cechy specyficzne dla urządzenia;
    • szczegóły lokalizacji;
    • awarie aplikacji i inne działania systemu.
  • informacje zebrane przez ciasteczka i inne technologie

    Podobnie jak wiele stron i aplikacji, używamy ciasteczek i innych technologii (takich jak sygnały nawigacyjne, magazyny internetowe i unikalne identyfikatory reklamowe), by gromadzić informacje o twoich działaniach, przeglądarce i urządzeniu.

    Większość przeglądarek internetowych domyślnie akceptuje ciasteczka. Jeżeli wolisz, możesz usunąć lub odrzucić ciasteczka przeglądarki przy użyciu ustawień swojej przeglądarki lub urządzenia. Pamiętaj jednak, że zablokowanie ciasteczek może negatywnie wpłynąć na użytkowanie usług na naszej stronie. By dowiedzieć się więcej o tym, jak używamy ciasteczek i twoich możliwościach, sprawdź naszą Politykę Ciasteczek.

Dane osobowe, które otrzymujemy od osób trzecich

  • Gromadzimy informacje, które użytkownicy witryny, tacy jak Odwiedzający, Członkowie, czy Modelki udostępniają o Tobie podczas rozmów na czacie lub komunikacji z naszym Zespołem Wsparcia i Rozliczeń.
  • Dane osobowe, które gromadzimy, mogą również docierać na witrynę od stron trzecich, takich jak partnerzy i dostawcy usług. Pomagają nam oni zachować dokładność danych oraz świadczyć i ulepszać usługi. Współpracujemy także z partnerskimi sieciami reklamowymi w celu promowania naszej witryny. Przykładowo, możemy otrzymywać informacje o twoich doświadczeniach i interakcjach od naszych partnerskich sieci reklamowych.
  • Sami także zarządzamy siecią reklamową i narzędziami promocyjnymi, i możemy otrzymywać informacje o twoich doświadczeniach i interakcjach z naszymi reklamami i narzędziami promocyjnymi publikowanymi/używanymi na witrynach powiązanych lub stowarzyszonych.

Dane osobowe, które zbieramy z ogólnodostępnych źródeł

Gromadzimy publicznie dostępne informacje o tobie tylko wtedy, gdy to konieczne, aby zapobiec oszustwom i nielegalnym działaniom na naszej stronie (np. gdy podejrzewamy, że używasz fałszywej lub kradzionej karty kredytowej, gdy jesteśmy świadkami przypadków wykorzystywania dzieci, działań pedofilskich, itd.).

Dane te mogą obejmować ogólnodostępne informacje, które udostępniasz w serwisach społecznościowych, takich jak Facebook, twój blog i/lub strona, oraz wszelkie inne publiczne dane dostępne w internecie.

Informacje te są zawsze powiązane lub łączone z danymi, które zbieramy za pośrednictwem naszej witryny, w celu sfinalizowania dochodzenia przed zgłoszeniem oszustw i nielegalnych działań władzom. Nigdy nie wykorzystujemy publicznie dostępnych danych do jakichkolwiek innych celów.

Specjalna kategoria danych

  • Camgirlsowned jest stroną rozrywkową dla dorosłych i z powodu tego charakteru możemy mieć dane o tobie, które odzwierciedlają twoje zainteresowania seksualne.

    Jeżeli po utworzeniu konta dobrowolnie wskażesz pewne swoje preferencje seksualne w celu uzyskania lepszej widoczności i pozycji na naszej stronie, udostępniasz nam informacje dotyczące twoich zachowań seksualnych.

    Gdy korzystasz z naszego serwisu, na przykład gdy odwiedzasz strony Modelek lub gdy oglądasz pokazy z kamer na żywo, przetwarzamy i przechowujemy informacje związane z twoją aktywnością (tzn. kategorie Modelek, które oglądałeś lub strony, które odwiedzałeś) w celu zapewnienia ci pożądanych przez ciebie usług i polepszenia twoich doświadczeń na stronie. Jeżeli zgodziłeś się otrzymywać od nas e-maile promocyjne, będziemy także wysyłać ci oferty specjalne i nowości o funkcjach odpowiadających twoim zainteresowaniom na stronie.

    W związku ze sprecyzowanym znaczeniem każdej z nazw kategorii, a także rodzajem Modelek, które prosisz o usługi (tzn. Azjatki, Białe Dziewczyny, Latynoski, itd.), istnieje możliwość, że wybrane kategorie wskazują nam twoje internetowe preferencje seksualne.

    Rozumiemy, że nie musi to dokładnie odzwierciedlać twojego realnego życia poza witryną. Twoje preferencje internetowe mogą być tylko rolą, którą decydujesz się odgrywać w środowisku wirtualnym. Jednakże w celu zapewnienia ci najwyższego poziomu ochrony danych, zaliczamy takie informacje do kategorii wrażliwych, co oznacza, że są wyjątkowo chronione i traktowane z najwyższą starannością.

  • Jakie masz wybory dotyczące gromadzenia i używania twoich wrażliwych danych?

    Ponieważ twoje preferencje seksualne i inne dane związane z twoimi zainteresowaniami seksualnymi należą do danych poufnych, zachowujemy bardzo wysokie standardy ochrony IT. Okresowo przeprowadzamy kontrole oraz oceny naszych środków bezpieczeństwa, tak by zagwarantować wiarygodne środowisko.

    Zawsze będziemy prosić cię o zgodę na użycie twoich wrażliwych danych.

    Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zmienić zdanie na temat przetwarzania wspomnianych wrażliwych danych w swoich ustawieniach zgody.

    Jednakże, prosimy pamiętać, że nie udzielenie lub wycofanie zgody na gromadzenie i używanie tych danych będzie się wiązać z niemożnością zalogowania na twoje konto i korzystania z usług, ponieważ nie jesteśmy w stanie ich dostarczyć bez przetwarzania tych informacji.

    W przypadku, gdy dobrowolnie podałeś swoje seksualne preferencje w ustawieniach konta i chcesz skasować te dane, możesz je z łatwością usunąć ze swojego profilu na swoim koncie. Nie będzie to miało wpływu na użytkowanie przez ciebie witryny.

Dlaczego Przetwarzamy Twoje Dane Osobowe?

Używamy zebrane informacje do następujących celów:

Utworzenie twojego konta Członkowskiego i świadczenie usług

Po pierwsze, używamy danych osobowych podanych przez ciebie podczas zakładania konta do rozpoczęcia i zarządzania twoim kontem online, tak abyś mógł wykonywać wiele działań oraz korzystać z funkcji naszej witryny. Co więcej, informacje te umożliwiają ci zakup kredytów i korzystanie z płatnych oraz niepłatnych usług.

Poprzez twoje konto możemy także sprawować kontrolę nad twoimi danymi osobowymi. Możesz tam też zarządzać swoimi zakupami, korzystać z ofert specjalnych i zmieniać ustawienia konta. To ty decydujesz w jaki sposób kompletujesz swój profil i wybierasz informacje, którymi chcesz się z nami dzielić.

Przetwarzamy te informacje w związku z naszym uzasadnionym interesem w dostarczaniu żądanych usług i tworzeniu konta.

Jeżeli nie udzielisz nam podstawowych informacji o sobie, nie będziemy w stanie utworzyć konta i tym samym pozwolić ci na korzystanie z naszych usług.

Ulepszanie i promowanie naszych usług

  • Używamy twoich danych osobowych do celów analitycznych i statystycznych. Kładziemy duży nacisk na ulepszanie naszych usług i poprawę twoich doświadczeń jako Członka lub Odwiedzającego.

    W celu lepszego zrozumienia twoich potrzeb i ulepszania naszych usług, opracowujemy informacje przekazane nam przez ciebie lub zebrane przez nas podczas odwiedzania przez ciebie stron naszej witryny czy korzystania z naszych usług, tak aby śledzić ogólne trendy dotyczące upodobań/nawyków naszych użytkowników. Pomaga nam to generować raporty statystyczne, na przykład raporty statystyczne dotyczące aktywności konsumentów na podstawie kategorii oglądanych Modelek, krajów, czy zakupów.

    Korzystamy także z Hotjar, by lepiej zrozumieć potrzeby naszych użytkowników i optymalizować tę usługę oraz doświadczenia. Hotjar to usługa technologiczna pozwalająca nam na lepsze zrozumienie doświadczeń naszych użytkowników (tzn. czas ich przebywania na poszczególnych stronach, klikane przez nich linki, co lubią, a czego nie, itd.), a to pozwala nam na stworzenie i utrzymanie naszej usługi biorąc pod uwagę preferencje użytkowników. Hotjar korzysta z cookies i innych technologii, by gromadzić dane o zachowaniu naszych użytkowników i ich urządzeniach (przede wszystkim adresie IP urządzenia (zdobywanym i przechowywanym tylko w formie anonimowej), rozmiarze ekranu urządzenia, rodzaju urządzenia (unikalnych identyfikatorach urządzeń), danych przeglądarki, lokalizacji geograficznej (tylko kraju), preferowanego języka używanego do wyświetlania naszej witryny). Hotjar przechowuje te informacje w pseudonimizowanym profilu użytkownika. Ani Hotjar, ani my nigdy nie użyjemy tych informacji do identyfikacji poszczególnych użytkowników lub powiązania ich z innymi danymi o konkretnym użytkowniku. By uzyskać więcej szczegółów, sprawdź politykę prywatności Hotjar klikając w ten link.

    Możesz zrezygnować z tworzenia profilu użytkownika, przechowywania przez Hotjar danych o korzystaniu z naszej witryny i używania przez Hotjar śledzących plików cookie klikając w ten link.

  • Używamy twoich danych osobowych także do celów testowych, rozwiązywania problemów i poprawy funkcjonalności oraz jakości naszych usług rozrywkowych online. Nasz główny cel to dopasowanie naszej witryny i usług do twoich potrzeb, co czyni je łatwiejszymi i przyjemniejszymi w użyciu.
  • Przekazujemy Modelkom niewielką ilość informacji o tobie po to, aby mogły dopasować swoje usługi do twoich potrzeb. Sprawdź "Komu przekazujemy twoje dane?", aby dowiedzieć się więcej.
  • Korzystamy z ograniczonych informacji, by dopasować usługi do ciebie. Na przykład kiedy odwiedzasz i logujesz się na naszą witrynę, używamy twojego adresu IP, by określić twój kraj i wyświetlić nasze strony w twoim języku, więc jeżeli odwiedzasz lub logujesz się na naszą witrynę ze Stanów Zjednoczonych, będzie ona automatycznie wyświetlać zawartość w języku angielskim.
  • Prowadzimy programy partnerskie, dzięki którym administratorzy stron lub inne osoby trzecie pomagają nam w promowaniu naszych witryn, na przykład poprzez tworzenie reprodukcji naszych znanych witryn. Witryny te mogą zawierać tylko niektóre kategorie Modelek i Modeli.
    Udostępniamy tym podmiotom niektóre twoje dane, aby ułatwić im konfigurację, utrzymanie i optymalizację kampanii marketingowych lub działań promocyjnych. Pozwala im to również lepiej śledzić dochody. Zobacz punkt "Komu udostępniamy twoje dane?", aby dowiedzieć się więcej.
  • W końcu, miej świadomość, że każda informacja, którą udostępniasz publicznie na naszej stronie, jak komentarze na wallu Modelek, może pojawiać się w wynikach wyszukiwarki wraz z twoją nazwą użytkownika.

Przetwarzamy te informacje w związku z naszym uzasadnionym interesem w rozwijaniu i ulepszaniu naszej witryny oraz doświadczeń naszych użytkowników, a także w celu promocji naszych usług i stron.

Zarządzanie relacjami z klientem i komunikacja z tobą

  • Zapewniamy Wsparcie Klienta i Rozliczeniowe każdego dnia, przez całą dobę. Udostępnianie twoich informacji osobistych Zespołowi Wsparcia pozwala nam na udzielenie ci odpowiedzi na wszelkie pytania dotyczące naszych usług.

    Wszelka twoja komunikacja z naszym Wsparciem Rozliczeniowym i Klienta, a także wszelkie informacje podawane przez ciebie podczas takiej komunikacji, łącznie z recenzją oraz opinią na temat usług Modelki, są przechowywane i przeglądane, tak abyśmy mogli odpowiedzieć na twoją prośbę. W ten sposób możemy także zapewnić całkowite przestrzeganie naszych warunków i zasad przez użytkowników witryny.

    Niektóre z nagranych z tobą połączeń są używane w celach szkoleniowych dla naszych pracowników Wsparcia Rozliczeniowego i Klienta, tak abyśmy byli w stanie zapewnić doskonałość naszych usług.

    W końcu miej świadomość, że po otrzymaniu żądania lub prośby konsumenta nasz Zespół Wsparcia Konsumentów i Rozliczeń może uzyskać dostęp do wszystkich informacji, które nam podajesz i wszystkich danych użytkowych, jakie o tobie zgromadziliśmy. Chcemy mieć pewność, że nasz Zespół Wsparcia Konsumentów i Rozliczeń posiada wszelkie informacje potrzebne do natychmiastowego i odpowiedniego spełnienia twojej prośby.

    Prosimy pamiętać, że Zespół Wsparcia Konsumentów i Rozliczeń może się kontaktować z tobą także za pośrednictwem e-maila i innych środków.

  • Prosimy pamiętać, że możemy się z tobą kontaktować także za pośrednictwem e-maili i wszelkich innych stosownych środków, tak by informować cię o niektórych zmianach dotyczących naszej strony lub pewnych zdarzeniach, na przykład gdy z powodzeniem zarejestrujesz się na naszej stronie.
  • Przetwarzamy te informacje w związku z naszym szczerym zaangażowaniem w poprawę doświadczeń użytkownika i dostarczanie usług dopasowanych do ciebie.

Płatność

  • W zależności od wybranej przez ciebie metody płatności, korzystamy z twoich danych identyfikacyjnych i informacji o płatności w celu przetwarzania transakcji.
  • Używanie twoich danych osobowych jest potrzebne, by wypełnić umowę, którą z nami posiadasz. Jeśli kupujesz kredyty, używamy twoich informacji, by zrealizować płatność i dostarczyć ci usługi.

Zapewnianie bezpiecznego i zaufanego środowiska

  • Ponieważ chcemy tworzyć i utrzymywać bezpieczne środowisko, w którym możesz spokojnie cieszyć się naszymi usługami, używamy twoich danych osobowych do wykrywania i zapobiegania oszustwom i innym nielegalnym działaniom na naszej stronie.
  • Używamy także twoich danych do wykrywania potencjalnych naruszeń przepisów naszej strony. Przepisy naszej witryny zostały wyjaśnione w naszych warunkach i zasadach.
  • W końcu, używamy twoich danych osobowych dla celów bezpieczeństwa i oceny ryzyka, jak uwierzytelnianie cię na naszej stronie i weryfikacja twojej tożsamości.

Przetwarzamy te informacje w związku z naszym szczerym zaangażowaniem w zapewnienie przestrzegania zasad na stronie, wykrywanie i prewencję oszustw, a także bezpieczeństwo danych, systemu i sieci.

Wysyłanie dopasowanych emaili marketingowych

To pozwoli ci być informowanym o nowych usługach/funkcjach lub ofertach specjalnych

Jeśli zgodziłeś się otrzymywać e-maile promocyjne, będziemy używać:

  • informacje przekazane nam przez ciebie,
  • informacje, które gromadzimy podczas gdy poruszasz się po witrynie i korzystasz z naszych usług.
  • Na podstawie tych informacji będziemy ci wysyłać emaile marketingowe dopasowane do twoich upodobań, lub do niektórych z twoich cech (takich jak twój kraj, czas jaki spędzasz na stronie, ilość zakupionych kredytów).

Wysyłamy emaile marketingowe na podstawie twojej zgody. Możesz jednak z łatwością wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie w "Ustawieniach Zgody". Wycofując zgodę możesz przegapić informacje o nowych usługach i ofert specjalnych.

Jeśli wyraziłeś(-łaś) zgodę na otrzymywanie e-maili reklamowych, możemy nadać twojemu adresowi e-mail pseudonim i wykorzystywać go do tworzenia statystyk. Mają one postać danych zagregowanych, a nie danych osobowych (na przykład liczba użytkowników w danym kraju, którzy odbierają wiadomości reklamowe).

Spersonalizowana zawartość

Używamy oprogramowania uczącego się twoich zachowań na stronie (na przykład gdy poruszasz się w obrębie witryny, oglądasz transmisje na żywo, przeglądasz profile Modelek lub dodajesz ulubione do swoich list) i będącego w stanie przewidywać rodzaje Modelek, które mogą cię zainteresować.

Zatem, witryna dostosuje się do twoich potrzeb i szybko znajdzie zawartość odpowiednią dla twoich preferencji.

Niezależnie od tego, czy utworzyłeś konto, podczas twojej następnej wizyty narzędzie wyświetli stronę dopasowaną do twoich preferencji podczas ostatniej aktywności.

Na podstawie twojej zgody tworzymy doświadczenie dopasowane do ciebie.

Możesz wycofać zgodę w każdym momencie, rezygnując w swoich Ustawieniach Zgody lub poprzez email, jeśli nie jesteś jeszcze Członkiem. Wycofanie zgody na personalizację treści może negatywnie wpłynąć na twoje wrażenia.

Przestrzeganie wszelkich wymogów prawnych i egzekwowanie naszych praw

W niektórych przypadkach przetwarzamy twoje dane osobowe, ponieważ wymaga tego prawo. Przykładowo, przechowujemy informacje o twoich transakcjach, by utrzymywać wymagane prawnie zapisy księgowe.

Możemy także używać twoich informacji by odpowiadać na żądania odpowiednich władz lub, zgodnie z naszym uzasadnionym interesem, ustanawiać, przeprowadzać lub odpowiadać na roszczenia prawne. W razie potrzeby korzystamy z twoich danych, aby rozwiązywać problemy związane z przetwarzaniem twojej płatności przez bank lub windykacją, w przypadku nie opłaconych transakcji, obciążeń zwrotnych lub zwrotów płatności.

Możemy łączyć twoje informacje z informacjami prawowicie uzyskanymi z innych źródeł i używać ich do powyższych celów.

Jak Chronimy i Jak Długo Przechowujemy Twoje Dane Osobowe?

Używamy profesjonalnych środków bezpieczeństwa, w tym technicznych i organizacyjnych, aby zapewnić ci najwyższy poziom ochrony danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem, zmianami, ujawnieniem lub usunięciem. Twoje dane są chronione przez nasze skomplikowane systemy zabezpieczeń.

Aktywnie wdrażamy systemy zapobiegania utracie danych w wyniku wycieku, kradzieży i naruszenia bezpieczeństwa danych w celu zapewnienia, że nasza strona i cała związana z nią infrastruktura informatyczna są aktualizowane zgodnie z najnowszymi lukami w zabezpieczeniach sieci. Okresowo testujemy nasze systemy IT i wykonujemy zaawansowane testy penetracyjne. Nasza strona zawiera najbardziej zaawansowane technologie bezpieczeństwa w celu zapewnienia maksymalnego bezpieczeństwa użytkownikom i bezpiecznego przechowywania powiązanych informacji.

Zachowamy twoje dane osobowe tak długo, jak uznamy to za potrzebne, aby:

  • Umożliwiają ci korzystanie z naszych usług i dostarczają ci ich, a także utrzymują twoje konto.;
  • Wypełnić nasze zobowiązania prawne. Przykładowo, możemy przechowywać niektóre twoje dane w związku z obowiązkiem podatkowym, prawnym i audytorskim. Prosimy pamiętać, że zgodnie z ustawodawstwem Luksemburga, informacje dotyczące płatności powinny być przechowywane przez okres dziesięciu lat.
  • Prowadzić nasz biznes i działać we własnym uzasadnionym interesie, takim jak ustanawianie, egzekwowanie lub obronę roszczeń prawnych, zapobieganie obciążeniom zwrotnym, wykrywanie i zapobieganie oszustwom, utrudnianie wszelkich innych nielegalnych działań na naszej stronie oraz zwiększanie bezpieczeństwa. Na przykład, jeśli zamkniemy lub zawiesimy twoje konto w konsekwencji oszustwa lub nielegalnych działań, możemy przechowywać o tobie pewne informacje, by uniemożliwić ci założenie konta w przyszłości. Takie dane pozostaną także dostępne w przypadku toczących się postępowań sądowych i/lub dochodzeń. W ramach naszego procesu wykrywania i zapobiegania oszustwom przez pewien czas umieszczamy na czarnej liście wszystkie poprzednie nazwy użytkowników. Dlatego poprzedniej nazwy użytkownika nie można użyć do nowej rejestracji.
  • Chronić naszą witrynę i twoje dane osobowe przed przypadkową lub umyślną utratą oraz zniszczeniem. Kopie twoich danych nie mogą zostać usunięte z naszego systemu przez bardzo ograniczony czas (zwykle 30 dni).

Niektóre kopie twoich danych (np. zapisy logowań) mogą również pozostać w naszej bazie danych, jednak są odłączone od identyfikatorów osobistych.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania o okres przechowywania danych w określonych kategoriach danych osobowych, skontaktuj się z nami przez sposoby opisane w punkcie "Jak się z nami skontaktować?"

Z Kim Dzielimy się Twoimi Danymi?

Dzielimy się niektórymi z twoich danych osobowych z następującymi jednostkami:

Z Modelkami

Twoja umowa z nami zapewnia ci możliwość czerpania korzyści i zakupu usług związanych z rozrywką dla dorosłych od Modeli.

  • Odnośnie twoich informacji profilowych, domyślnie jedyną informacją widoczną dla Modelki jest twoja nazwa użytkownika.

    Możesz jednak udostępnić Modelce inne informacje o sobie dodane do "Mojego profilu" w ustawieniach konta, takie jak płeć, wiek, lokalizacja, zainteresowania itp.; możesz także podłączyć kamerę do prywatnego czatu, aby wizualnie komunikować się z Modelką lub po prostu włączyć mikrofon. Modelka nie może rejestrować dostarczanych przez ciebie wizualizacji.

    W każdym razie pamiętaj, że możesz zarządzać widocznością informacji dodanych do "Mojego profilu", wybierając odpowiednią opcję w ustawieniach prywatności i decydując, kto może zobaczyć informacje, które umieszczasz na swoim profilu.

    Jeżeli zadecydujesz podzielić się dodatkowymi treściami z Modelkami, takimi jak zdjęcia, pamiętaj, że ponosisz całkowitą odpowiedzialność za takie udostępnianie informacji, oraz że my nie jesteśmy odpowiedzialni za żadne udostępnienie, którego dokonujesz z własnej woli.

  • Co jeszcze mogą widzieć Modelki?
    • Jako że Modelki są widoczne na kilku stronach jednocześnie (wszystkie nasze witryny i witryny powiązane), pokazujemy im, z jakiej strony je odwiedzasz;
    • Pokazujemy specjalną ikonę, jeśli zapisałeś się do ich fan klubu;
    • Pokazujemy specjalną ikonę, jeśli dodałeś je do swoich ulubionych;
    • Jeśli jesteś zwykłym Członkiem i kupiłeś już określoną liczbę kredytów, pokazujemy im specjalną ikonę, aby wiedziały(-eli), że zasługujesz na dodatkową uwagę i dobrą obsługę. Pamiętaj, że możesz wyłączyć tę funkcję, pisząc do nas na adres e-mail lub adres wskazany w punkcie "Jak się z nami skontaktować?".

Z innymi użytkownikami witryny i publiką

  • Kiedy czatujesz z Modelką na czacie darmowym, inni użytkownicy naszej strony są w stanie zobaczyć twoją nazwę użytkownika oraz pisane przez ciebie wiadomości. Widzą oni również, gdy stajesz się Królem Pokoju, a także liczbę kredytów, którą wydałeś na niespodzianki w tym celu.
  • Jeśli dodałeś informacje o sobie do "Mojego Profilu", możesz zadecydować o udostępnieniu tych informacji innym użytkownikom, tylko Modelkom, z którymi odbywasz czat prywatny albo z nikim, w swoich ustawieniach prywatności. Pamiętaj, że możesz zarządzać widocznością informacji dodanych przez ciebie do "Mojego Profilu" wybierając odpowiednią opcję w swoich ustawieniach prywatności i w ten sposób decydować, kto może zobaczyć informacje umieszczone na twoim profilu.
  • Co więcej, jeśli zamieszczasz komentarze na wall'u Modelki, inni użytkownicy są w stanie je zobaczyć. Twoje komentarze i nazwa użytkownika mogą być także widoczne w wynikach wyszukiwarki, na przykład takiej jak Google. Dlatego jeśli nie chcesz, by inni użytkownicy lub ogólna publiczność ujrzeli twoje komentarze, nie zamieszczaj ich na wall'u Modelki.

Kiedy rozpoczynasz czat prywatny z Modelką, poza nią tylko ograniczony personel spośród naszej organizacji może uzyskać dostęp do wiadomości i/lub obrazów (w przypadku, gdy włączysz kamerę), które udostępniasz. Pamiętaj, że inni Goście ani Członkowie Camgirlsowned nie uzyskają dostępu do żadnych informacji o tobie od momentu, gdy wejdziesz na czat prywatny.

Jednostki naszej grupy biznesowej

Udostępniamy twoje dane osobowe następującym firmom z naszej grupy w Luksemburgu, na Węgrzech i w USA, ponieważ pomagają nam one w świadczeniu usług:

  • Jasmin IP sp. z o.o., Aleja Joh F. Kennedy'ego 44, L-1855 Luksemburg, Wielkie Księstwo Luksemburga ;
  • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luksemburg, Wielkie Księstwo Luksemburga;
  • Docler SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapeszt, Węgry;
  • Docler Media LLC, 8000 Beverly Blvd, Los Angeles, CA 90048, USA;
  • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luksemburg, Wielkie Księstwo Luksemburga.

Webmasterzy biorący udział w naszym programie partnerskim

  • Posiadamy programy partnerskie, za pomocą których webmasterzy i inne osoby trzecie mogą nam pomóc w promowaniu naszych witryn, na przykład tworząc reprodukcje naszych znanych witryn. Te witryny mogą zawierać tylko niektóre kategorie Modelek.

    Musisz pamiętać, że rejestrując się na jednej z powiązanych stron, będziesz również zarejestrowany na naszych oryginalnych stronach, a zwłaszcza na livejasmin.com. Możesz się zatem zalogować na tychże stronach tymi samymi danymi logowania.

    Pamiętaj, że niezależnie od tego, czy zarejestrowałeś się bezpośrednio na jednej z naszych witryn, czy na witrynie powiązanej, pozostajemy administratorem twoich danych osobowych. Na przykład gdy zakładasz konto lub kupujesz kredyty, dane osobowe, które podajesz w tych celach, trafiają bezpośrednio do nas. Administrator strony nie widzi ani nie ma dostępu do twoich danych osobowych i jest jedynie operatorem technicznym i partnerem biznesowym, który pomaga nam promować naszą działalność. Pod żadnym pozorem nie jesteś jego klientem.

    Przekazujemy im tylko niektóre ograniczone informacje, które jednak nie mogą prowadzić do twojej bezpośredniej identyfikacji. Te minimalne informacje pomagają im w konfigurowaniu, utrzymywaniu i optymalizacji kampanii marketingowych lub działań promocyjnych. To także pozwala im śledzić swoje dochody. Informacje te obejmują datę rejestracji, stronę, z której pochodzisz, rejestrację lub zakup kredytów, kraj, nazwę użytkownika, pakiety zakupionych kredytów (w przypadku, gdy webmaster był uprawniony do otrzymania prowizji) oraz określone informacje o urządzeniu (twój system operacyjny), typ przeglądarki i typ urządzenia (np. tablet, telefon, komputer)).

    Miej świadomość, że nigdy nie udostępnimy im żadnych informacji umożliwiających bezpośrednią identyfikację, na przykład prawdziwego imienia i nazwiska, adresu, adresu e-mail, danych płatności lub adresu IP.

Dostawcy usług

Korzystamy z usług starannie wybranych i zaufanych stron trzecich, które działają jako dostawcy usług na naszej stronie.

Zapewniamy, że są oni związani kontraktami zobowiązującymi do przetwarzania udostępnianych im informacji zgodnie z naszymi instrukcjami, niniejszą Polityką Prywatności i wszystkimi obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych.

Ponieważ wciąż pracujemy nad poprawą i ulepszaniem technologii obsługujących naszą witrynę, nasi zewnętrzni dostawcy usług, z których korzystamy, mogą się regularnie zmieniać. Jednostki te obejmują przede wszystkim następujące obszary: (a) analiza biznesowa i analityka; (b) obsługa klienta; (c) marketing i sprzedaż; (d) zapobieganie oszustwom.

Dostawcy płatności i instytucje finansowe

Przy zakupie kredytów, w zależności od wybranej metody płatności, płatność może zostać przetworzona przez niezależny bank lub podmiot przetwarzający płatności. Użytkownik może udostępnić tej stronie określone dane, a także informacje o płatnościach w celu realizacji transakcji.

Możesz otrzymywać od tego podmiotu e-maile transakcyjne potwierdzające zamówienie, łącznie z wysyłką, możliwymi zwrotami i zaproszeniami do wystawienia opinii o tym podmiocie.

Jeśli udostępniasz informacje bezpośrednio stronom trzecim, niniejsza Polityka Prywatności nie reguluje przetwarzania twoich danych osobowych przez te strony trzecie.

Jeśli wybierzesz metodę płatności "karta kredytowa/debitowa", płatność zostanie przeprowadzona przez Escalion S.à r.l., będącą jedną z naszych firm z siedzibą w Luksemburgu. Tutaj możesz zapoznać się z ich polityką prywatności.

Gdy ty lub posiadacz zażąda obciążenia zwrotnego karty kredytowej użytej do dokonania transakcji, w niektórych przypadkach udostępnimy pewne informacje o tobie i korzystaniu przez ciebie z usług bankowi przetwarzającemu.

Możemy również udostępniać informacje odpowiednim instytucjom finansowym, jeśli uznamy to za bezwzględnie konieczne w celu wykrywania oszustw i zapobiegania im.

Organy ścigania lub organy rządowe

W zakresie dozwolonym przez obowiązujące prawo, możemy także dzielić się informacjami z organami ścigania lub władzami, jeśli takie ujawnienie jest potrzebne, aby (a) spełnić nasze obowiązki prawne, (b) odpowiadać na wnioski o informacje dotyczące dochodzeń w sprawie nadużyć finansowych i domniemanej nielegalnej działalności, (c) egzekwować i zarządzać naszymi warunkami i zasadami, i/lub (d) chronić nasze prawa lub bronić się przed roszczeniami.

Transfery biznesowe

Na koniec należy również pamiętać, że twoje dane mogą zostać przekazane innemu podmiotowi z naszej grupy w wyniku wewnętrznej reorganizacji lub firmie zewnętrznej w przypadku sprzedaży, reorganizacji, restrukturyzacji, fuzji i / lub przejęcia lub jakiegokolwiek innego zbycia na poziomie grupy lub firmy, w wyniku czego część (ponad 50%) lub całość naszej firmy (lub powiązanych aktywów) zostanie bezpośrednio lub pośrednio przeniesiona lub znajdzie się pod kontrolą nabywcy będącego stroną trzecią, pod warunkiem, że tenże nabywca i / lub inna spółka grupy (w przypadku wewnętrznych reorganizacji) działa w ramach tej samej lub podobnej do naszej branży i zobowiązuje się do przestrzegania niniejszej Polityki prywatności.

W Jaki Sposób Transferujemy Twoje Dane Osobowe poza Europejski Obszar Gospodarczy?

Ponieważ jesteśmy spółką mającą siedzibę w Luksemburgu, przestrzegamy Unijnego Rozporządzenia o Ochronie Danych, zwanego powszechnie "GDPR" (Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, sprawdź: Rozporządzenie UE 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w zakresie przetwarzania danych osobowych i swobodnego przepływu tych danych oraz uchylające Dyrektywę 95/46/EC), które zapewnia wysoki poziom ochrony danych osobowych.

W trakcie użytkowania i korzystania z witryny oraz świadczenia usług, twoje informacje osobowe mogą zostać przeniesione poza Europejski Obszar Ekonomiczny ("EEA") do naszych powiązanych przedsiębiorstw lub zewnętrznych podmiotów przetwarzających dane, zlokalizowanych w Stanach Zjednoczonych oraz innych krajach poza twoim miejscem zamieszkania, w celach opisanych w niniejszej Polityce Prywatności.

Jeśli przekazujemy twoje dane osobowe poza EEA, dokładamy wszelkich starań, aby twoje prawa i wolność w zakresie przetwarzania twoich danych osobowych były właściwie i odpowiednio chronione. W tym celu wykorzystujemy Standardowe Klauzule Kontraktowe zatwierdzone przez Komisję Europejską, które znajdziesz tutaj.

Jakie Posiadasz Prawa Odnośnie Twoich Danych Osobowych?

Staraliśmy się jak najlepiej potrafimy wyjaśnić ci, jakie są twoje prawa i jak do nich dochodzić. Jeśli mimo tego nadal nie jesteś pewien(-wna), co możesz zrobić, ani nie znasz zakresu egzekwowania swoich praw, nie martw się - nasz Dział Wsparcia zapewni ci niezbędną pomoc w tych kwestiach.
Możesz również napisać do nas w dowolnym momencie przed skorzystaniem ze swoich praw, a my odpowiemy na twoją wiadomość najszybciej jak to możliwe.

Zwróć uwagę, że stworzyliśmy specjalny interfejs o nazwie "Prawa Prywatności" w ustawieniach twojego konta, abyś mógł z łatwością korzystać z niektórych swoich praw.

Nasz Zespół Wsparcia dostarczy ci informacji na temat podjętych działań w ciągu jednego miesiąca od dnia otrzymania twojej prośby. Tylko w wyjątkowych przypadkach, gdy napotykamy skomplikowane i liczne prośby, możemy wydłużyć ten okres do kolejnych dwóch miesięcy.

Pamiętaj, że możesz korzystać ze swoich praw bezpłatnie. Jednakże bezpodstawne lub nadmiernie powtarzające się wnioski będą się wiązać z naliczeniem opłaty.

Prosimy także o wyrozumiałość, ponieważ twoja prywatność jest dla nas tak ważna, że nasz Zespół Wsparcia może dokładnie zweryfikować twoją tożsamość i poprosić cię o dostarczenie dodatkowych informacji przed spełnieniem twojej prośby.

Dostęp do danych i możliwość przenoszenia danych

Masz prawo uzyskać bezpłatny dostęp do swoich informacji osobowych, które przechowujemy, wnosząc o kopię swoich danych osobowych za pomocą sekcji "Pobierz Dane" w twoich ustawieniach konta.

Po weryfikacji twojej tożsamości, twoja prośba zostanie wysłana do naszego Zespołu Wsparcia.

Jeśli uznamy, że twój wniosek jest bezzasadny lub nieadekwatny (na przykład, ponieważ zażądałeś kopii swoich danych wielokrotnie w krótkim czasie), możemy odmówić podjęcia działania lub naliczyć rozsądną opłatę, biorąc pod uwagę koszty administracyjne przekazywania ci informacji.

W niektórych przypadkach jesteś również uprawniony do żądania kopii danych osobowych, które nam przekazałeś w ustrukturyzowanym, powszechnie używanym i odczytywalnym maszynowo formacie i/lub prośby o przesłanie tych informacji do innego usługodawcy (jeśli jest to wykonalne technicznie). W tym celu możesz wysłać wiadomość e-mail na adres privacy@dditservices.com.

Sprostowanie niewłaściwych lub niekompletnych danych

Masz prawo wnosić o korektę wszelkich nieprawidłowości twoich danych osobowych.

W tym celu wyślij email na adres privacy@dditservices.com.

Przechowywanie i usuwanie danych

Jeśli nie chcesz, abyśmy dalej przetwarzali twoje dane, możesz zażądać usunięcia twoich danych osobowych i zamknięcia twojego konta. >Wniosek o usunięcie lub zamknięcie konta będzie traktowany jako wniosek o usunięcie twoich danych osobowych. W takim wypadku wybierz „Usuń moje dane” w sekcji „Prywatność” w ustawieniach konta.

Twoja prośba zostanie przekazana naszemu Zespołowi Wsparcia, który skontaktuje się z tobą, by uzyskać więcej informacji. Jednakże jeśli napotkasz jakiekolwiek trudności, możesz się z nami skontaktować w każdym momencie.

Prosimy pamiętać, że jeśli zażądasz usunięcia swoich informacji osobowych, zachowamy twoje dane tak długo, jak uznamy to za stosowne, aby:

  • Wypełnić nasze zobowiązania prawne. Przykładowo, możemy przechowywać niektóre twoje dane w związku z obowiązkiem podatkowym, prawnym i audytorskim. Prosimy pamiętać, że zgodnie z ustawodawstwem Luksemburga, informacje dotyczące płatności powinny być przechowywane przez okres dziesięciu lat.
  • Prowadzić nasz biznes i działać we własnym uzasadnionym interesie, takim jak ustanawianie, egzekwowanie lub obronę roszczeń prawnych, zapobieganie obciążeniom zwrotnym, wykrywanie i zapobieganie oszustwom, utrudnianie wszelkich innych nielegalnych działań na naszej stronie oraz zwiększanie bezpieczeństwa. Na przykład, jeśli zamkniemy lub zawiesimy twoje konto w konsekwencji oszustwa lub nielegalnych działań, możemy przechowywać o tobie pewne informacje, by uniemożliwić ci założenie konta w przyszłości. Takie dane pozostaną także dostępne w przypadku toczących się postępowań sądowych i/lub dochodzeń. W ramach naszego procesu wykrywania i zapobiegania oszustwom przez pewien czas umieszczamy na czarnej liście wszystkie poprzednie nazwy użytkowników. Dlatego poprzedniej nazwy użytkownika nie można użyć do nowej rejestracji.
  • Chronić naszą witrynę i twoje dane osobowe przed przypadkową lub umyślną utratą oraz zniszczeniem. Kopie twoich danych nie mogą zostać usunięte z naszego systemu przez bardzo ograniczony czas (zwykle 30 dni).

Niektóre kopie twoich danych (np. zapisy logowań) mogą również pozostać w naszej bazie danych, jednak są odłączone od identyfikatorów osobistych.

Prawo do sprzeciwu

  • Przetwarzamy twoje dane z wielu powodów, jak zostało to wyjaśnione w "Dlaczego przetwarzamy twoje dane osobowe?". Obecne przepisy dają ci prawo żądać, abyśmy nie przetwarzali twoich danych osobowych do określonych celów, jeżeli takie przetwarzanie jest oparte na uzasadnionym interesie. Jeśli nie zgodzisz się na to, przestaniemy przetwarzać twoje dane osobowe w tychże celach.

    W pewnych sytuacjach będziemy musieli odmówić spełnienia twojej prośby. Są to przypadki, gdy posiadamy konkretne powody do kontynuowania naszych działań, lub gdy musimy ustanawiać, wykonywać lub bronić roszczeń prawnych.

    Pamiętaj, że sprzeciwienie się wykorzystywaniu twoich danych może uniemożliwić korzystanie z twojego konta.

  • Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania e-maili promocyjnych w swoich ustawieniach konta.

Prawo do ograniczenia przetwarzania

Masz prawo prosić, byśmy przechowali twoje dane osobowe w "zawieszeniu", podczas gdy inne problemy są rozwiązywane.

Zwykle możesz prosić o zawieszenie swoich danych w 4 sytuacjach:

  • Jeśli kwestionujesz fakt, że dane osobowe, które przechowujemy, są właściwe, w takim przypadku operacje przetwarzania związane z tymi danymi zostaną wstrzymane na okres, w którym zostanie to zweryfikowane.
  • Sprzeciwiłeś się przetwarzaniu w oparciu o uzasadniony/e interes(y): w tym przypadku możesz wymagać wstrzymania operacji przetwarzania, a my zweryfikujemy podstawy przetwarzania.
  • Uważasz, że przetwarzanie jest niezgodne z prawem, ale sprzeciwiasz się usunięciu i zamiast tego żądasz ograniczenia.
  • Nie potrzebujemy już danych, ale ty wymagasz ich w celach ustanowienia, wykonania lub obrony roszczeń prawnych.

Pomimo twojej prośby, możemy nadal przetwarzać twoje dane osobowe, jeśli będziemy musieli ustanowić, spełnić lub bronić roszczeń prawnych. Powiadomimy cię przed zniesieniem ograniczenia.

Prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego

Jeśli uważasz, że przetwarzanie twoich danych osobowych narusza GDPR lub inne obowiązujące przepisy krajowe, masz prawo złożyć skargę do organu nadzorczego (w szczególności w państwie członkowskim, w którym mieszkasz, miejscu pracy lub domniemanego naruszenia GDPR).

Zmiany w Naszej Polityce Prywatności

Czasami możemy zmienić niniejszą Politykę Prywatności, aby uwzględnić zmiany w naszych usługach i sposobie, w jaki traktujemy twoje dane osobowe lub zmiany w obowiązujących przepisach.

Jeśli wprowadzimy zmiany, które uważamy za ważne, poinformujemy cię o tym umieszczając powiadomienie na odpowiedniej stronie i/lub kontaktując się z tobą przy użyciu innych metod, takich jak email.

W zakresie dozwolonym przez obowiązujące prawo, takie zmiany będą miały zastosowanie od momentu opublikowania ich na naszej stronie, chyba że określimy datę wejścia w życie. Dalsze korzystanie z naszej witryny od tego dnia będzie podlegać nowej Polityce Prywatności.

Information for California Residents

If you are a California resident, you have the following special rights under the California Consumer Privacy Act (“CCPA”) in addition to any other rights outlined in this Privacy Policy.

Please note that we do not “sell” your personal data, as that term is defined in CCPA.

Your Right to “Know” and to Request Deletion

You have the right to know the categories and specific pieces of personal data we have collected about you. You have the right to know the categories of sources from which the personal data has been collected, the business or commercial purpose for collecting or selling personal data, and the categories of third parties with whom we share personal data.

You also have the right to request deletion of personal data we’ve collected or maintain. Please note this right is subject to certain exceptions, including without limitation our retaining information as necessary to protect against malicious, deceptive, fraudulent, or illegal activity, to comply with our legal obligations, and for other internal purposes.

To exercise these rights contact us as provided in section “How to Contact Us? below. You can also exercise your right to deletion by selecting “Forget my Data” in the “Privacy Settings” section of your account settings. Please note that any requested disclosures in connection with a request to know will only apply to the 12-month period preceding the request, and you are entitled to request disclosure twice in any 12-month period. You may also download your data as provided on our website, or exercise your right to delete by deleting your account as provided in your account settings.

Personal Information Disclosed

You also have the right to know what categories of personal data we’ve disclosed for a business purpose, and the third parties to whom that information was disclosed. In the past 12 months, we’ve disclosed for a business purpose the following categories of information to the following parties: Usage/device information (including, without limitation, your IP address, as the case may be) to our business intelligence and analytics service providers (e.g., Hotjar, Google Analytics); Payment/transaction data to our customer/payment service providers; Contact information, device/usage information (including, without limitation, your IP address and the website you are coming from, as the case may), information relating to the purchase made (excluding any data relating to your mean of payment, such as credit card information) and information as regards your interactions with the emails we sent to our marketing and sales partners (e.g. Emarsys, marketing partners promoting our site); and identification information, contact information, device and usage information, payment information (as the case may be) to our antifraud service providers and auditing service providers.

Your Right to Non-Discrimination

You have the right not to receive discriminatory treatment for the exercise of the privacy rights conferred by CCPA, including but not limited to by denying you services, charging different prices or rates, or providing you with a different level or quality of services. Please note, however, that the exercise of some of your rights (e.g., to delete your data) may render it impossible for us to continue to deliver services to you.

Your Right to Use an Authorized Agent

You have the right to designate an authorized agent to make a request under the CCPA on your behalf. To designate an authorized agent, please contact us as provided in section “How to Contact Us?” below. In order to verify you have authorized an agent we may require a signed, written authorization from you.

Do Not Track

Some browsers have a “do not track” feature that lets you tell websites you do not want to have your online activities tracked. Because these features are not yet uniform, we do not presently respond to “do not track” signals. We will however treat any “do not sell” or similar signals as opt-out requests under CCPA.

Jak się z Nami Skontaktować?

Jeśli masz jakieś uwagi lub pytania dotyczące tej polityki prywatności lub naszej ogólnej polityce prywatności, wyślij wiadomość e-mail na adres privacy@dditservices.com lub pocztą na adres wskazany poniżej, a my odezwiemy się do ciebie. Zawsze chętnie rozmawiamy o naszych praktykach dotyczących prywatności.

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luksemburg
Wielkie Księstwo Luksemburga

Z radością pragniemy poinformować cię, że zatrudniamy pracownika zajmującego się zapewnianiem twojej prywatności, naszego Przedstawiciela Ochrony Danych. Możesz się z nim skontaktować bezpośrednio pod adresem email dpo@dditservices.com lub pocztą tradycyjną na następujący adres:

Do Administratora Ochrony Danych (Data Protection Officer)
Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luksemburg
Wielkie Księstwo Luksemburga